Η καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προώθηση των γυναικών στις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, έχει ως κεντρικό κοινωνικό μήνυμα:  

slogan αυτοδιοικητικών εκλογών   

και υλοποιείται μέσα από μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • τη διοργάνωση  ημερίδας  στις 20 Οκτωβρίου 2010,
  • τη δημιουργία και τη μετάδοση δύο τηλεοπτικών και ενός ραδιοφωνικού spot,
  • την παραγωγή και διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού, όπως φυλλαδίων, αφισών, κ.ά. Το ενημερωτικό υλικό για πρώτη φορά σχεδιάστηκε και στην αλβανική γλώσσα, ώστε να ενημερωθούν οι μετανάστες που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σ’ αυτές τις εκλογές,
  • την προβολή του κοινωνικού μηνύματος και διαδικτυακά μέσω εμφανίσεων σε ειδησεογραφικά sites,
  • τη λειτουργία ειδικού Περιπτέρου για 3 μέρες (2,3,4/11/2010) στην Αθήνα (Ερμού και Καπνικαρέας), για την ευρεία ενημέρωση των πολιτών και τη διανομή του υλικού.

Καινοτομία της καμπάνιας αποτελεί η δυνατότητα που παρέχεται στις υποψήφιες Δημάρχους, Περιφερειάρχισσες, Περιφερειακές και Δημοτικές Συμβούλους να παραλάβουν και να αξιοποιήσουν το ενημερωτικό υλικό στο πλαίσιο της προεκλογικής τους εκστρατείας. Για το σκοπό αυτό οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.isotita.gr, όπου προβάλλεται το ενημερωτικό υλικό της καμπάνιας και διατίθεται το σχετικό Δελτίο Παραγγελίας. 

Ενημερωτικό Υλικό:

Διαφημιστική Καμπάνια:

ΕΣΠΑ