Πρώτη ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το πρόγραμμα SURVIVOR : »Ενίσχυση των υπηρεσιών προς γυναίκες πρόσφυγες και μετανάστριες επιζήσασες έμφυλης βίας»

Πρώτη ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο ‘’ΔιάSOSη γυναικών προσφύγων και μεταναστριών που επέζησαν περιστατικών έμφυλης βίας’’, στα πλαίσια του προγράμματος SURVIVOR: Ενίσχυση των υπηρεσιών προς γυναίκες πρόσφυγες και  μετανάστριες επιζήσασες έμφυλης βίας’’.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Αθήνα).

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, με εταίρους το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), το Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών ‘’Διοτίμα’’ και την Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης (IRC).

Στο προσεχές εξάμηνο θα ακολουθήσουν επτά ημερίδες ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης στις εξής πόλεις: Πειραιάς, Θήβα, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδος, Αλεξανδρούπολη και Καστοριά.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.gbvsurvivor.gr/

Comments are closed.