Η συνεισφορά της Γ.Γ.Ι.Φ. στο άρθρο της εφημερίδας ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΧΩΡΑ για τις αγρότισσες

ΣΧΕΤ.: Το από 11 Οκτωβρίου 2016 έγγραφό μας με θέμα «Η κατάσταση των αγροτισσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για τις Αγρότισσες (15η Οκτωβρίου)»: http://old.isotita.gr/index.php/news/2846 .

 

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εμπεριστατωμένου εγγράφου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ι.Φ., σας γνωρίζουμε ότι η ηγεσία της αρμόδιας Διεύθυνσης της Γ.Γ.Ι.Φ. συνεργάστηκε με την εβδομαδιαία εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας για την αγροτική ανάπτυξη ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΧΩΡΑ στις 10-10-2016 κατόπιν σχετικού αιτήματος της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για τις Αγρότισσες (15η Οκτωβρίου).

 

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, ακολουθούν οι σχετικοί σύνδεσμοι για την ταυτότητα της εφημερίδας:

 

α) αρχική σελίδα του ιστότοπου: http://www.ypaithros.gr/

 

β) ενότητα «Γιατί δημιουργήθηκε η Ύπαιθρος Χώρα»:   http://www.ypaithros.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b7%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b8%cf%81%ce%bf%cf%83-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b1/ .

 

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την εποικοδομητική συνεργασία με τη Γ.Γ.Ι.Φ., η δημοσιογράφος κα Νατάσα Φραγκούλη απέστειλε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση το συνημμένο δημοσίευμα , όπως και όλο το φύλλο της εφημερίδας της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου 2016, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην αγρότισσα με τίτλο «Στο περιθώριο το άλλο μισό του…αγρού».

 

Η συγκεκριμένη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ι.Φ. εντάσσεται στο θεματικό πεδίο «Γυναίκες και Οικονομία» και υλοποιείται στο πλαίσιο αξιοποίησης όλων των εργαλείων στον αγώνα για την επίτευξη της ουσιαστικής ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών, σύμφωνα και με τις κατευθυντήριες γραμμές των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Ατζέντα 2030).

Αφήστε μια απάντηση