Δελτίο Τύπου – Θριαμβευτική η επιτυχία των αθλητριών Κ. Στεφανίδη – Ν. Κυριακοπούλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θριαμβευτική η επιτυχία  των αθλητριών

Κ. Στεφανίδη – Ν. Κυριακοπούλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου

 

 

Θριαμβευτική επιτυχία σημείωσαν οι Ελληνίδες αθλήτριες, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου και συγκεκριμένα στο άλμα επί κοντώ, κατακτώντας το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο, αντίστοιχα.

Η συγκεκριμένη επιτυχία των δυο αθλητριών, έκανε για μια ακόμη φορά υπερήφανη τη χώρα μας, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η δύναμη, η επιτυχία, η απόδοση και η  επίδοση δεν υπόκεινται σε έμφυλες διακρίσεις.

Απεναντίας, με όρους ισότητας, ίσων δικαιωμάτων και πρόσβασης των γυναικών σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας, οι γυναίκες προβάλλονται για ακόμη μια φορά ικανές να διακρίνονται και να ξεχωρίζουν με τις επιτυχίες τους.

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για τη σπουδαία διάκριση των δυο Ελληνίδων αθλητριών, ευελπιστώντας, παράλληλα,  να αποτελέσουν το λαμπρό παράδειγμα για την ενθάρρυνση και άλλων γυναικών, στην προσπάθειά τους να διακριθούν τόσο στον στίβο του αθλητισμού, όσο και εν γένει σε όλους τους τομείς του βίου μας.

 

 

Πληροφορίες: http://www.isotita.gr/                                          Το  Γραφείο Τύπου, 10/8/2018

Τηλ. 213 15 11 102

Ε-mail: gramggif@isotita.gr

Comments are closed.