Αξιοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων του εγγράφου μας αναφορικά με την υποστήριξη από τη Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ. της μελέτης του Ομίλου ICAP έτους 2019 για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στη χώρα μας

ΣΧΕΤ.: Το Δ1/Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ./251/19-11-2019 έγγραφό μας με θέμα «Υποστήριξη από τη Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ. της μελέτης του Ομίλου ICAP έτους 2019 για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στη χώρα μας»:

http://www.isotita.gr/υποστήριξη-από-τη-γ-γ-ο-π-ι-φ-της-μελέτης/ .

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού, σας γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αξιοποίησε άμεσα τη δημόσια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ηγεσίας της Διεύθυνσης Σχεδιασμού, Δημιουργίας Προτύπων και Παρακολούθησης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ. αναφορικά με την υποστήριξη από τον κρατικό φορέα ισότητας των φύλων της μελέτης του Ομίλου ICAP έτους 2019 για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στη χώρα μας, μέσω χρέωσης του σχετικού εγγράφου της Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ. σε δύο οργανικές μονάδες του Υ.ΠΑΙ.Θ. στο ύψιστο υπηρεσιακό επίπεδο:

α) «Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» (αριθμός πρωτοκόλλου εισερχομένου εγγράφου: 181164/20-11-2019)

β) «Διεύθυνση Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων» (αριθμός πρωτοκόλλου εισερχομένου εγγράφου: 181162/20-11-2019).

Η συγκεκριμένη δημόσια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ηγεσίας της Διεύθυνσης Σχεδιασμού, Δημιουργίας Προτύπων και Παρακολούθησης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ. εντάσσεται στα θεματικά πεδία «Γυναίκες και Οικονομία» και «Γυναίκες και Εκπαίδευση» υλοποιείται στο πλαίσιο αξιοποίησης όλων των εργαλείων στον αγώνα για την επίτευξη της ουσιαστικής ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών, σύμφωνα και με τις κατευθυντήριες γραμμές των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Ατζέντα 2030).

Comments are closed.