Πολιτιστική εκδήλωση για την ποίηση Κυπρίων γυναικών 1878-2008 (Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α, Αθήνα, 17-2-2016 στις 20:00)

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00 θα παρουσιαστεί η ανθολογία της Δρ. Δέσποινας Χαραλαμπίδου-Σολωμή, Προέδρου του Ερευνητικού Κέντρου Ισότητας Φύλου (ΕΚΙΦ) της Κύπρου, με τίτλο «Ποίηση Κυπρίων Γυναικών 1878-2008».

Η πολιτιστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα (κτίριο επί της οδού Ξενοφώντος 2Α) και διοργανώνεται με την υποστήριξη του Κυπριακού Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού.

Η συγκεκριμένη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ι.Φ. εντάσσεται στο θεματικό πεδίο του πολιτισμού και είναι το αποτέλεσμα της δικτύωσης της Γ.Γ.Ι.Φ. σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο (στην προκειμένη περίπτωση με το Γραφείο της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων της Κυπριακής Δημοκρατίας κας Ιωσηφίνας Αντωνίου) με σκοπό την εξάλειψη των στερεότυπων αντιλήψεων για τους ρόλους των δύο φύλων και την προώθηση της ουσιαστικής ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών.

Prosklisi se Politistiki Ekdilosi

Αφήστε μια απάντηση