Οι πρωτοβουλίες της Γ.Γ.Ι.Φ. στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25η Νοεμβρίου) για το 2017

ΣΧΕΤ.: Το από 18-11-2016 έγγραφό μας με θέμα «Οπτικοακουστικό υλικό έτους 2016 της Γ.Γ.Ι.Φ. για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας σε βάρος των γυναικών (25 Νοεμβρίου)»: http://old.isotita.gr/index.php/news/2906 .

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εμπεριστατωμένου εγγράφου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ι.Φ., σας γνωρίζουμε ότι στον ιστότοπο του κρατικού φορέα ισότητας των φύλων έχει αναρτηθεί το φετινό προωθητικό υλικό της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) ενόψει της 25ης Νοεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών:

α) το μήνυμα της πολιτικής ηγεσίας της Γ.Γ.Ι.Φ. για την 25η Νοεμβρίου:

http://www.isotita.gr/wp-content/uploads/2017/11/Μήνυμα-ΓΓΙΦ-για-την-25η-Νοέμβρη.pdf

β) η αφίσα της Γ.Γ.Ι.Φ. με το σύνθημα «Δεν είσαι…(η) μόνη»:

http://www.isotita.gr/wp-content/uploads/2017/11/Αφίσα-ΓΓΙΦ-για-25η-Νοέμβρη.pdf

γ) το δελτίο τύπου για τη μεγάλη συναυλία την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στο χώρο Passport Κεραμεικός με τη συμμετοχή της Ελένης Τσαλιγοπούλου, των Bogaz Musique και των Encardia:

http://www.isotita.gr/wp-content/uploads/2017/11/ΔΤ-ΓΓΙΦ-Συναυλία-με-Τσαλιγοπούλου_Encardia-26-Νοεμβρίου.pdf

δ) παραγωγή τεσσάρων βίντεο με κοινωνικό μήνυμα και θέμα τη σεξουαλική παρενόχληση με σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα (η δημοσιοποίηση των βίντεο προγραμματίζεται για το αμέσως προσεχές διάστημα).

Η συγκεκριμένη δημόσια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ι.Φ. εντάσσεται στο θεματικό πεδίο «Βία κατά των Γυναικών» και υλοποιείται στο πλαίσιο αξιοποίησης όλων των εργαλείων στον αγώνα για την επίτευξη της ουσιαστικής ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών, σύμφωνα και με τις κατευθυντήριες γραμμές των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Ατζέντα 2030).

                                                             

 

Comments are closed.